IMG_0437

Anastasiia er en dygtig frisør med den 5-årige frisøruddannelse i Rusland, hun er også uddannet Make-up artist og har derfor en bred viden inden for hår og Make-up. Efter 5 års læretid, plus 7 års erfaring fra en salon i Chelyabinsk, kom hun fra Rusland på grund af ægteskabet.

Anastasiia har været en del af Salon Luxx siden 2015 og sætter en ære i at opnå et godt resultat og give kunderne en god oplevelse. Med 13 års erfaring med frisørfaget, og det kan tydeligt mærkes, når der er travlt i butikken. Anastasiia har et roligt overblik samt er særlig god til at lytte, så dine ønsker og fagligheden går op i en højere enhed.

IMG_0437

Samir er vores anden dygtig frisør med den 2-årige frisøruddannelse i Makedonien. Han har 6 års erfaring fra egen salon og han kom fra Makedonien på grund af ægteskabet.

Samir har været en del af Salon Luxx siden 2016 og sætter en ære i at opnå et godt resultat og give kunderne en god oplevelse. Med 8 års erfaring med frisørfaget, og det kan tydeligt mærkes, når der er travlt i butikken. Samir har et roligt overblik samt er særlig god til at lytte, så dine ønsker og fagligheden går op i en højere enhed.